Leoš Mareš se podělil o fotku plnou emocí. Podívejte se, jak to jeho malé princezně sluší

15. března 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Leoš Mareš s dcerou Alex. (Foto: se souhlasem L. Mareš)

Moderátor Evropy 2 a zpěvák Leoš Mareš se na instagramu pochlubil první momentkou se svou malou dcerkou. V pondělí večer zveřejnil snímek, na kterém malou Alex drží v náručí. Ta se mu a jeho manželce Monice Marešové narodila ve čtvrtek 10. března v Porodnici U Apolináře.

Konečně povolili návštěvy v porodnicích,” napsal na instagram k fotografii z porodnice Mareš. Na snímku drží svou dceru Alex v náručí. Ta je v zavinovačce a ručičkou svírá prostředníček svého tatínka. Díky tomu vznikla velmi roztomilá fotografie, ze které byli všichni přátelé a sledující rázem naměkko.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Jak tě drží, to je slaďouš,” reagovala okamžitě herečka Patricie Pagáčová. Nádherná je!! A ta hříva,” dodala kolegyně, moderátorka Zorka Hejdová. Následně zveřejnil z porodnice i krátké video. Na kterém svou malou princeznu hladí po ručičce.

Leoš Mareš s dcerou Alex Marešovou. (Video: se souhlasem L. Mareše)

Holčička se narodila 10. března v Porodnici U Apolináře. Radostnou zprávu o narození třetího potomka oznámil moderátor ještě tentýž večer na instagramu. Následující den manželka Monika zveřejnila první snímek malé Alex.

Celebrity - další články

Doporučujeme