Monika Marešová se pochlubila první fotkou děťátka. Holčička dostala krásné jméno

12. března 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Monika Marešová, Leoš Mareš, Alex Marešová. (Foto: Profimedia/se souhlasem M. Marešová)

O tom, že se moderátor Leoš Mareš stal trojnásobným otcem, už ví snad každý. Manželka Monika mu porodila holčičku. Nejprve pár zveřejnil pouze, že se jim narodilo děťátko, následovalo odhalení pohlaví a v pátek večer se Monika poprvé pochlubila na instagramu fotkou z porodnice a odtajnila jméno dcery.

Alex Marešová 10.3. 2022,” napsala na instagram Marešová a přiložila k tomu černobílou fotografii své prvorozené dcery. Na ní miminko leží v zavinovačce a zřejmě drží prst novopečené maminky.

Manželé Marešovi nechtěli původně vědět pohlaví miminka, protože se chtěli nechat překvapit. Měli připravené ale jen jméno Alex, protože se hodí pro obě pohlaví. Je to tak. Byl by to Alex Mareš. Měli jsme jedno jméno pro obě varianty. Nevěděli jsme pohlaví, ale věděli jsme, že to bude prostě Alex,” napsal do story na instagramu moderátor, který tak reagoval na článek ze serveru TN.cz, který na to poukázal. Později ještě dodal, že je šťastný a není divu, má nádhernou dcerku, se kterou si jistě užije mnoho krásných chvil.

Pod fotografií se okamžitě začaly objevovat reakce. “No neneeeeeee!!! Miluju to jméno!!! Já ho teda chtěla i pro kluka, ale to mi muž neschválil! Strašně moc gratuluji! Krásné,” napsala k příspěvku moderátorka Evropy 2 a kolegyně Leoše Zorka Hejdová. “Nejvíc, moc gratuluju k holčičce, krásné jméno,” dodala zprávařka a kolegyně Katka Říhová.

Celebrity - další články

Doporučujeme