Lidé se do ní pustili i na sociální síti. Lucie Křížková musí vysvětlovat, jak to má s kritikou

7. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lucie Křížková a její manžel David Křížek (Foto: ČTK)

Modelka a moderátorka Lucie Křížková to rozhodně nemá jednoduché. I když se na sociálních sítích usmívá, doma je sama na dvě děti, protože její manžel je ve vězení. Teď se do ní navíc pustili i lidé na sociálních sítích.

Moderátorka pořadu Sama doma není sama jen v televizi, ale i ve skutečnosti. Její manžel, bývalý jachtař David Křížek si odpykává trest ve vězení a Lucie Křížková je tak na dvě děti sama. Sama přiznala, že jí je často teskno a přemýšlela nad tím, že by někam odjela. „Upřímně, koketovala jsem s myšlenkou, že bych si pauzu ještě protáhla. I když mám veselejší dny, přesto je často složité nutit se k úsměvu…“ přiznala v létě Blesku. Nakonec se ale rozhodla, že u moderace zůstane.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Svého manžela ale podporuje, což se často lidem na sociálních sítích nelíbí. V poslední době s kritikou bojuje čím dál častěji. Jedna dáma se do ní pustila, což se ale Lucii vůbec nelíbilo. „Děkuji za vaši podporu a obranu. Paní Hartlovou jsem zablokovala. Její komentáře byly tak útočné a nemístné, navíc argumentačně velmi slabé a hloupé, plné chyb… Urážela tu nejen mého muže, ale i mnohé z vás,“poděkovala svým příznivcům moderátorka.

Dotyčné dámy se sice zbavila blokací, ale ani to jí nedodalo klid. Křížková si vyslechla kritiku i za to a byla osočená z toho, že se jí nelíbí, když jí někdo kritizuje. „Nejde o to, že bych nesnesla kritiku, nebo nerespektovala jiný názor na věc. Jde o způsob, jakým člověk svůj odlišný názor prezentuje. Její urážky už byly dost přes čáru, takže… Tuhle možnost instagram hezky vymyslel. Hned je tu lépe,“ zareagovala na to Lucie.


Celebrity - další články

Doporučujeme