Tradice by se neměla porušovat. Lucie Křížková vlezla do ledové vody sama i bez manžela

5. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Lucie Křížkové

Tuhle tradici vždycky dodržovala s manželem, ale letos si musela poradit sama. Moderátorka Lucie Křížková se toho ale nebála a do ledové vody vlezla druhý den nového roku sama. S fotkou u vody se pochlubila na instagramu.

Do ledové vody se Lucie Křížková vždycky potopila společně se svým manželem, bývalým jachtařem Davidem Křížkem. Ten si ale odpykává 3,5letý trest ve vězení za úvěrový podvody, a tak si moderátorka pořadu Sama doma bude muset poradit sama.

Lucie ale tradici neporušila a do lipenské přehrady se vrhla sama. Vzhledem k tomu, že venku panují spíše jarní teploty, bylo to pro milovnici drsného otužování docela pohoda. Skoro se dalo říct, že má za sebou příjemnou koupačku. „To teplejší počasí na přelomu roku má i svá pozitiva. Letos jsem nemusela k vodě se sekerou jako loni,“ napsala ke snímku z novoroční koupačky.

Lucie nezažívá poslední měsíce jednoduché období. I tak si ale stále drží úsměv na rtech a bojuje za to, aby se její manžel vrátil z vězení dříve. Jejich přátelé třeba založili petici, která má na svém kontě už tisíce podpisů. Lucii tak drží nejen podpora nejbližších, jejích slavných kolegyň, ale i dopisy, které jí a jejich dětem posílá z vězení.

Celebrity - další články

Doporučujeme