I muži by měli dostávat prstýnky! Bojovnice za rovnoprávnost Lindsey Vonn požádala Subbana o ruku

26. prosince 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / Lindsey Vonn

Bývalá lyžařka Lindsey Vonn se rozhodla vykročit směrem k rovnoprávnosti a svého partnera, hokejistu P. K. Subbana, požádala se zásnubním prstenem o ruku. "I muži by měli dostávat zásnubní prsteny," nechala se slyšet. 

V dnešní západní společnosti se o rovnoprávnosti mluví více, než kdy dřív. Někteří lidé jsou ale přesvědčení, že na místo řečnění je potřeba akce. A není nic lepšího, než začít u sebe.

Přesně to si myslela také bývalá americká lyžařka Lindsey Vonn (35), když se rozhodla, že ne jen ženy by měly dostávat drahé zásnubní prsteny. Na druhé výročí naplánovala netradiční žádost o ruku a svého partnera, kanadského hokejového obránce P. K. Subbana (30) překvapila zásnubním prstenem.

“Veselé Vánoce a šťastné svátky všem!! Na naše druhé výročí jsem oplatila laskavost a požádala PK o ruku… a on řekl ano. Mluvíme o rovnoprávnosti, ale činy jsou důležitější, než slova. Muži by také měli dostávat zásnubní prsteny a to si také PK zaslouží. Nemůžu se dočkat, až se vezmeme, zlato,” napsala na svůj profil na Instagramu a sdílela romantické fotografie, na kterých nemohli chybět ani všichni tři společní psi.

Dvojice se zasnoubila již letos v srpnu, tehdy ale dostala prsten jen Lindsey. O Vánocích se to proto rozhodla napravit.

View this post on Instagram

Merry Christmas and happy holidays everyone!! On our 2 year anniversary I returned the favor and asked PK to marry me… and he said yes ☺️ We talk about equality but actions speak louder than words. Men should get engagement rings too and this is what PK deserves. Can’t wait to marry you babe ❤️? #merrychristmas #happyanniversary #equality #raisethebar

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Celebrity - další články

Doporučujeme