Lucerna plná emocí a dojetí. Oslavenkyně Marta Kubišová zazpívala svou Modlitbu

4. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Marta Kubišová (Foto zdroj: Profimedia)

Ve čtvrtek večer proběhl v pražské Lucerně velkolepý koncert k narozeninové oslavě zpěvačky Marty Kubišové (80). Vystoupilo na něm spousty skvělých zpěváků a zpěvaček, a dokonce na něm zazpívala i samotná oslavenkyně, samozřejmě pod dohledem a se souhlasem jejího lékaře. Hit Modlitba pro Martu všechny neuvěřitelně dojal. Informace přináší Blesk.cz.

Legendární zpěvačka Marta Kubišová slaví 80. narozeniny a kulatiny se rozhodla oslavit skutečně velkolepě. Koncert tedy samozřejmě nesmí chybět. Oslavenkyně se posadila po boku svého lékaře, kardiologa Petra neužila do první řady v pražské Lucerně a pěvecké hvězdy zazpívaly její nejslavnější a nejznámější písničky. 

Když došlo na píseň Modlitba pro Martu, zpěvačka vstala a na pódiu ji zazpívala sama. Není divu, že to celý sál naprosto dojalo a emoce lítaly všude kolem. Po skončení propuklo publikum v bouřlivý potlesk, který nebral konce. Musela ho utnout až sama paní Kubišová, jinak by tam pravděpodobně diváci tleskali doteď.

View this post on Instagram

A post shared by Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Na koncertě vystoupilo mnoho slavných tváří jako Aneta Langerová, Hana Holišová, Berenika Kohoutová, Jana Kirschner, jen bohužel její velký kamarád Václav Neckář nevystoupil. Kvůli zdravotním problémům to bohužel nezvládl, zastoupil ho tak jeho bratr Jan. Onemocněl také David Koller, za kterého nakonec zaskočil Ondřej Ruml.


Celebrity - další články

Doporučujeme