Má to za pár! Těhotná Jenovéfa Boková se brzy stane maminkou, na Českých lvech byla nádherná

5. března 2023·Celebrity·Redakce

Jenovéfa Boková (Zdroj: Profimedia)

Krásná herečka Jenovéfa Boková se už brzy stane maminkou. Vzhledem k tomu, že je v pokročilém stádiu těhotenství, nikdo do poslední chvíle nevěděl, zda na předávání Českých lvů dorazí. Nakonec se tak stalo a v tmavě modrých šatech jí to velmi slušelo. Informaci uvedl Blesk.cz.

Bříško třicetiletá herečka nechala vyniknout v tmavě modrých dlouhých šatech od české značky LEEDA. Vypadala naprosto nádherně, i když na instagramu se svěřila, že ještě dvě hodiny před přenosem vypadala úplně jinak. Do posledních chvíle ani ona sama nevěděla, zda na prestižní událost dorazí.

Pro Jenovéfu jde o první těhotenství, ale jak se sama svěřila, žádná velké porodní plány nemá. Rád by ale rodila přirozeně, pokud to okolnosti dovolí. A miminku se chce kráska věnovat naplno, i proto nemá žádné pracovní plány na nadcházející měsíce. Vzhledem k tomu, že se její rodina rozroste o dalšího člena, rozhodla se, že se přestěhuje do většího. Tohle byl můj první, jenom můj domov, který jsem si sama vytvořila a jsem za to neskutečně šťastná. Doufám, že moje děťátko jednou bude mít taky takové štěstí a najde si místo, kde mu bude samotnému se sebou dobře, svěřila se nedávno na instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by ▪️Jenovéfa Funina Boková▪️ (@jefunina)

O tom, zda s partnerem Adamem čekají holčičku nebo kluka, ale veřejně mluvit nechce. „Pohlaví nebudu prozrazovat, až to vyjde na svět,“ odpověděla na palčivou otázku. Těhotenství ale krásné herečce velmi sluší, již brzy se tak přidá ke svým kolegyním maminkám.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme