Make-up opravdu nepotřebovala. Kim Kardashian se na Met Gala celá zahalila do černé

15. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kim Kardashina na Met Gala (Foto: ČTK)

Americká podnikatelka Kim Kardashian je známá tím, že ráda odhaluje své tělo a drží se hesla méně je někdy více. Na prestižní akci Met Gala to ale vzala z úplně jiného konce. Celá, včetně obličeje, se zahalila do černých šatů.

Na letošním Met Gala zbořila Kim Kardashian všechny mýty. Celá totiž přišla zahalená do černé barvy. Nebylo jí skoro vidět ani do tváře, šaty od svého dvorního návrháře Demmyho Gvasalia, který je kreativním ředitelem značky Balenciaga, jí totiž zahalovaly i obličej.

Kim se právě rozvádí s rapperem Kanyem Westem a černá je v poslední době její nejoblíbenější barvou. Pryč jsou flitry, výrazné barvy, šaty odhalující dekolty či průsvitné modely. Je tady nová a velmi decentní “Kardashianka”. Model si nechala navrhnout z teplákoviny. Kombinéza s rolákem a dlouhým rukávem končícím rukavicemi, dlouhé nohavice pak uzavíraly kotníčkové boty na podpatku ze stejného materiálu. Přes kombinézu měla americká star volné triko.

View this post on Instagram

A post shared by Met Gala 2021 (@_metgala2021)

Obličej jí zakrývala maska natažená přes celou hlavu, jen na temeni byl otvor pro culík, který byl ve tvaru koňského ocasu. Doprovod dělal Kim zmíněný návrhář a i ten zvolil podobný model. Celý byl zahalený v černé teplákovině s kuklou.

Žádné logo, žádná tvář, ale každý ví, že je to ona. Kanye jí dodal odvahy prosadit kreativitu a představivost lidí prostřednictvím umění. Je to naprostá důvěra,” napsal magazín People.com.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme