Marek Ztracený předvedl v Pardubicích speciální číslo. Na tento pád z pódia jen tak nezapomene

27. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Marek Ztracený (Foto ČTK)

Zpěvák Marek Ztracený už dnes ví, jak se cítil Jan Kraus, když v roce 2009 spadl z podia na MISS Slovensko. Přesně to si totiž vyzkoušel v sobotu během koncertu v Pardubicích. Všem, kdo jeho pád viděli, ztuhla krev v žilách, protože nikdo nevěděl, zda vůbec vstane. Nakonec však vyskočil na podium zpět a koncert dohrál i se zraněnou hlavou. Nechtěl zklamat své fanoušky. O celém incidentu informoval sám zpěvák na svém instagramu.

Zpěvák Marek Ztracený, který vždy slibuje svým fanouškům, že je pobaví, i kdyby se měl postavit na hlavu, dostál svému slovu. Při sobotním koncertu v Pardubicích se tak rozvášnil, že stoupnul mimo pódium a zahučel pod něj na zem. Dopadlo to tak, že skončil v nemocnici, ale až po koncertě, který i s ošklivým zraněním za uchem dozpíval.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

“Neuměl jsem si představit, že bych po pěti minutách zrušil koncert a zklamal 10 000 lidí v hale,” řekl zpěvák Blesku. Tomu po koncertě v sanitce ránu zašili a v nemocnici mu pak konstatovali otřes mozku. Svoje speciální číslo, které už nehodlá opakovat, připodobňuje něčemu mezi Jamesem Bondem a Mr. Beanem a přemýšlí, že bude koncertovat už jen v zorbingové kouli.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

Přesto si tento večer neuvěřitelně užil a říká, že na něj nikdy nezapomene a to nejen kvůli nešťastnému pádu, ale i díky atmosféře, kterou fanoušci vytvořili. “Měl jsem pocit, jak kdybych vás všechny do jednoho znal léta! Děkujeme za bouřlivou atmosféru,” napsal zpěvák na svůj instagramový profil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Marek Ztracený (@marekztraceny)

 


Celebrity - další články

Doporučujeme