Marie Doležalová je podruhé těhotná! Miminko přišlo ani ne rok po dceři Alfrédě

6. listopadu 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / dolezalova.marie

Česká herečka a blogerka a Marie Doležalová (32) se ve středu večer pochlubila fanouškům, že s partnerem Markem Zelinkou (33) čekají už své druhé dítě. Je to přitom pouhý rok od narození prvorozené Alfrédy. Její sourozenec by měl světlo světa spatřit na jaře. 

Herečka Marie Doležalová, kterou proslavila především role stydlivé Saši v seriálu Comeback, přiznala na sociálních sítích velkou novinku. “S velikou radostí vám oznamujeme, že naši rodinu na jaře čeká velká jízda. Že jsme v naději na nový velký dobrodružství!”pochlubila se s nadšením.

“Ale řeknu vám, že s tímhle chlapem, který vyrobil selfí tyč z našeho smetáku se rozhodně ničeho nebojím!” dodala blogerka, která za své texty získala ocenění Magnesia Litera. Na fotografii, kterou připojila, ukázala svým fanouškům i zřetelně se rýsující bříško.

View this post on Instagram

S velikou radostí vám oznamujeme, že naši rodinu na jaře čeká velká jízda. Že jsme v naději na nový velký dobrodružství! Ale řeknu vám, že s tímhle chlapem, který vyrobil selfí tyč z našeho smetáku se rozhodně ničeho nebojím!!!!??? #jednaplusjedna #rovnasetri #neboctyri

A post shared by Marie Doležalová (@dolezalova.marie) on

Marie Doležalová a Marek Zelinka tvoří pár už čtyři roky. Dohromady je svedla taneční soutěž StarDance, ve které byl Zelinka k Doležalové přiřazen jako její tanečník. Společně pak soutěž vyhráli a nakonec utvořili i partnerskou dvojici.

7. srpna 2018 už přišla na svět první společná dcera, která dostala jméno Alfréda. “Alfréda, to jméno jsme měli připravený, protože jsme ho moc chtěli, ale ještě jsme si řekli, že až se na to dítko podíváme, zvážíme, jestli se k němu hodí.  Páč kdyby vylezla nějaká éterická holčinka, tak to by asi Alfréda nebyla,” napsala krátce po porodu herečka na Instagram.

View this post on Instagram

Alfréda, to jméno jsme měli připravený, protože jsme ho moc chtěli, ale ještě jsme si řekli, že až se na to dítko podíváme, zvážíme, jestli se k němu hodí. Páč kdyby vylezla nějaká éterická holčinka, tak to by asi Alfréda nebyla. No a pak jsme viděli tu vlasatou holčičku, 3 kila 800, 53 cm, která vypadala, že se narodila o box vedle nějakému eskymáckému páru a věděli jsme, že tohle je naše Alfí a že jsme se nespletli. Vítej na světě, inuitská princezno Alfrédo, co jsi připlavala na kře?❤️❤️❤️

A post shared by Marie Doležalová (@dolezalova.marie) on

 


Celebrity - další články

Doporučujeme