Marii Rottrovou vyléčily melouny. Zpěvačka měla po dlouhé pauze trému

23. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Marie Rottrová (foto ČTK)

Marie Rottrová si dala od vystupování pět týdnů pauzu, protože se potřebovala uzdravit. V sobotu však vystoupila v Karlových Varech, a přes to, že měla po takové době trému, ovace byly neskutečné. Informoval o tom Blesk.

Zpěvačce držel palce především její manžel Milan Říha, protože věděl, jak nervózní Marie před vystoupením byla. “Tak dlouho jsem nezpívala, bála jsem se, jestli to dám,”přiznala Blesku. V lázeňském městě zpívala v rámci Karlovarského hudebního léta pod širým nebem u hotelu Thermal a sklidila obrovský úspěch, který ji jistě moc potěšil.

Více než měsíc se trápila se zákeřnou chřipkou, kvůli které na nějakou dobu přišla i o hlas. Pomohla jí však jedna překvapující surovina, kterou považuje za zázračný lék. Když nepomohla ani žádná chemie, přišla řada na vodní meloun. 

“Nikdy jsem jich tolik nesnědla. Jsou výživné, mají hodně vitaminů, spoustu vody v sobě a člověka, když má teplotu, geniálně zchladí. Ty mi dělaly nejlíp,” přiznala Marie a ihned po koncertu se odměnila sladkou dobrůtkou. Co jiného v Karlových Varech mlsat než výborné lázeňské oplatky?


Celebrity - další články

Doporučujeme