Martin Čermák se pochlubil fotografií manželky s jejich rozkošnou dcerou Medou

15. února 2023·Celebrity·Redakce

Martin Čermák, Simona Čermáková a Meda. (Foto: se souhlasem M. Čermák)

Moderátor hlavní zpravodajské relace televize Nova Martin Čermák se nedávno stal tatínkem. Manželka Simona mu v neděli porodila holčičku jménem Meda. Teď na instagramu zveřejnil její první fotografii.

Láska zplodila lásku,” napsal na instagram Čermák, kde zveřejnil příspěvek s fotografií své prvorozené dcery Medy. Ta leží na hrudi jeho kouzelné manželky. Ze snímku je patrné, že holčička je drobná, na sobě má body s dlouhým rukávem s veselým motivem.

Meda se narodila v neděli 13. února.Manželka byla moc statečná, zvládla to skvěle… Máme obrovskou radost,” nechal se slyšet po porodu novopečený tatínek v rozhovoru pro TN.cz. Moderátor byl po celou dobou s manželkou u porodu. Z toho důvodu musel vynechat i večerní vysílání Televizních novin a jeho kolegyně Veronika Petruchová vysílala sama.

Hudebnici Simonu moderátor požádal o ruku na Petříně v říjnu loňského roku a společně vstoupili do manželství čtvrtou adventní neděli, tedy 18. prosince 2022. Je tak jasné, že chtěli, aby jejich malá princezna přišla na svět do plně harmonického rodinného prostředí.

Celebrity - další články

Doporučujeme