Krásný vánoční dárek. Moderátor Martin Čermák se oženil

26. prosince 2022·Celebrity·Barbora Turková

Martin Čermák (Zdroj: se souhlasem Martina Čermáka)

Rok 2022 bude pro moderátora Martina Čermáka zlomovým. Nejprve požádal svou přítelkyni Simonu v říjnu o ruku na Petříně, poté dvojice oznámila, že brzy budou tři a nakonec celý rok završili svatbou. S novinkou se pochlubil sám Čermák na instagramu.

Čtvrtá adventní neděle se pro moderátora zpráv Martina Čermáka stala zlomovou. 4. adventní neděli 2022 si budeme pamatovat, okomentoval svou svatební fotografii, kde k sobě tiskne teď už manželku Simonu. Ta oblékla tradiční bílé šaty, Čermák černý oblek.

Manžele teď už čeká narození jejich prvního společného potomka. Čermák už jedno dítě má. Z letního flirtu, který se odehrál před sedmi lety, má šestiletou dceru Elin. „S její maminkou jsme se rozešli ještě před jejím narozením,“ prozradil.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Čermák (@martincermak_)

Čermák navíc už ví, do čeho jde. Jak prozradil na předávání cen Český slavík, se Simonou se dočkají holčičky.  „Na malou se moc těšíme, už pro ni doma všechno připravujeme,“ svěřil se serveru Super.cz. Teď už mají i po svatbě, takže malá holčička už může přijít na svět.

Celebrity - další články

Doporučujeme