Martin Chodúr představil nový videoklip k písni Amor. Zahrál si na kovboje

14. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Martin Chodúr (Foto: Instagram martinchodur)

Zpěvák a vítěz známé pěvecké soutěže, Superstar, Martin Chodúr (30) představil světu nový videoklip k písni Amor. Píseň si netradičním způsobem hraje s tématem lásky. Jedná se o první skladbu z připravovaného alba Tisíc a jedna noc. To plánuje vydat v první polovině příštího roku. Při té příležitosti se pochlubil na Instagramu rodinnou fotografií.

“Amor je římský bůh lásky, který nosí luk a šípy, jejichž rány probouzejí lásku nebo vášeň v jeho obětech. Často se stává, že láska přichází v nevhodnou dobu nebo vzplane mezi nesprávnými lidmi. Je spousta lidí, kteří se obávají, aby jim láska spíše nezpůsobila problémy. Já jsem si představil Amora jako obávaného desperáta, který střílí od boku a nemá s nikým slitování,” odůvodnil ztvárnění písně Chodúr pro Super.cz. Zpěvák si text i hudbu napsal sám a dokonce přímo ve videoklipu hraje na saxofon, kytaru a syntenzátor.

O premiéře klipu informoval Martin své fanoušky na Instagramu. Kde při té příležitosti zveřejnil fotografii s partnerkou Ivonou Stehlíkovou a čtyřletým synem Martínkem.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Chodur (@martinchodur)

“Když jsem si poprvé poslechl píseň Amor, nálada písně mi okamžitě zavedla na Divoký západ a přivedla mě na myšlenku zaranžovat klip do westernového stylu. Z části je to i pocta české filmové klasice Limonádový Joe,” popisuje režisér klipu Michael Mališ pro Super.cz. Proto se celý videoklip nahrával ve westernovém městečku Boskovice na Jižní Moravě. “Líbila se mi myšlenka Amora jako negativní postavy a myslím, že herec Jiří Sieber se této role zhostil dokonale,” doplnil.

Martin Chodúr – Amor

Celebrity - další články

Doporučujeme