Megan Fox a Machine Gun Kelly opět spolu. Vztah zachraňují pomocí manželské poradny

18. února 2023·Celebrity·Redakce

Machine Gun Kelly a Megan Fox. (Foto: Profimedia)

O tom, že se na sociálních sítích šíří spekulace o rozchodu Megan Fox s rapperem Machine Gun Kellym (MGK), jsme vás již informovali. Vše odstartovala sama herečka, která si nejprve odstranila všechny společné fotografie se svým snoubencem a následně smazala i svůj instagramový účet. To vyvolalo mezi fanoušky obavy, že je mezi partnery konec. Kde je pravda? To prozradil britský list Daily Mail.

Na začátku týdne se médii šířily informace o rozchodu herečky Megan Fox se snoubencem MGK. To odstartoval podle serveru Newsweek pouhý jeden tweet, který si všimnul náhlých změn na profilu herečky.

Megan nejprve odstranila všechny fotografie s jejím snoubencem MGK. Poté tam nahrála snímek, na kterém pálí dopis a k tomu přidala píseň od Beyoncé, kterou zpěvačka napsala v době, kdy jí byl Jay-Z nevěrný. Nakonec celý profil smazala. To spustilo lavinu otevřených spekulací a všichni se domnívali, že ji rapper podvedl.

Záchrana v podobě manželské poradny

Tomu učinil přítrž britský list Daily Mail. Ten zveřejnil snímky páru, který stojí před kanceláři jedné manželské poradny. Megan při odchodu vypadala dost sklesle a snoubenci z místa odjeli každý ve svém voze. Později server TMZ uveřejnil další fotky, kdy jeli společně v Kellyho autě, což mezi fanoušky vyvolalo naděje, že pár je pořád spolu.


Celebrity - další články

Doporučujeme