Meghan a Harry mají další vroubek. Setkali se s hledaným podvodníkem

22. května 2024·Celebrity·Redakce

Meghan a Harry v Nigérii. (Foto: Profimedia)

Už to vypadalo, že si Harry a Meghan díky návštěvě Nigérie udělají dobrou reklamu. Nyní to ale vypadá, že úspěch doprovází i jeden skandál. Manželé byli v Nigérii vyfotografováni s hledaným mužem, který je v Americe obviněný z podvodu. Ten pár využil k reklamě své letecké společnosti. S informací přišel server Daily Mail.

Začátkem května vévoda a vévodkyně ze Sussexu strávili několik dní v Nigérii. Zde navštívili místní školu, oslavili turnaj Invictus Games s vojáky z nigerijské armády. Dokonce Meghan se nechala slyšet, že ze 43 procent se cítí být Nigerijkou a rázem si tamní obyvatele získala.

Jenže nyní vyplulo na povrch něco, co na jejich návštěvě nenechá nit suchou. Podle Daily Mail je jeden z hodnostářů Allen Onyema, výkonný ředitel a předseda letecké společnosti Air Peace, hledaný v Americe za podvod z roku 2019. Zahraniční média tvrdí, že měl zpronevěřit více než 20 milionů dolarů.

Právě Onyema měl manželům organizovat všechny přesuny v rámci Nigérie. Přeci jen Air Peace je největší leteckou společností v zemi.

Aby toho nebylo málo, zjistilo se, že výkonný ředitel se dopustil také zpronevěry na účtech organizací zaměřené na zlepšení života v Nigérii. Peníze si převedl na vlastní účet a platil z toho osobní náklady. Dokonce za tyto peníze měl nakoupit letadla pro svou společnost Air Peace, kterou využili Meghan s Harrym. Naštěstí letoun, kterým pár letěl, neodpovídá žádnému ze sériových čísel, které jsou uvedené v obžalobě.

Letecká společnost Meghan s Harrym využila a vytvořila si skvělou reklamu na sociálních sítích. Konkrétně na platformě X uveřejnila fotografie a videa po příletu Meghan a prince Harryho. “Byli jsme potěšeni, že jsme měli na palubě vévodu a vévodkyni ze Sussexu, stejně jako jejich doprovod.“ Dokonce tam společnost přidala hashtag “královsky schváleno“. Což se rozhodně nebude líbit Buckinghamskému paláci. Přeci jen, princ Harry a Meghan se královského života a povinností s ním spojených zřekli.

Celebrity - další články

Doporučujeme