Meghan chce zničit královskou rodinu, s Harrym jsou ale na mizině

15. října 2022·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan. (Foto: Profimedia)

Jsou závislí na Netflixu a knihách. Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou podle odborníka na královskou rodinu a životopisce Toma Bowera na mizině. A i když by měli dostat něco z dědictví po královně Alžběta II. (†96), ani to jim moc nepomůže. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Sice by se mohlo zdát, že jsou Meghan Markle a princ Harry za vodou, opak je pravdou. Podle královského experta a životopisce Toma Bowera je prodávání jejich života jejich jediným způsobem obživy. A i když to určitě není málo peněz, co dostávají, jejich životní styl je mnohem nákladnější. Podle Sky News žijí v domě v Kalifornii za 13 milionů a musí platit služebnictvo.

Podle Bowera mají teď tak jedinou možnost. Tou má být smlouva se streamovací službou a vydavatelem Penguin Random House. „Jsou svázáni s Netflixem a svou knihou. Veškerá kritika, kterou přijmou, pro ně nic neznamená, protože vědí, jak moc jsou švorc. A tohle je jediný způsob, jak si vydělat,” řekl Bower pro Daily Mail. Expert nedávno vydal knihu s názvem Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory a myslí si, že jediný způsob, jak by se pár mohl oklepat, je ten, že by jim pomohl nový král a Harryho otec, Karel III.

Zároveň si ale myslí, že bývalá herečka na mírovou dohodu mezi jejím manželem a králem nepřistoupí. Meghan totiž nechce mlčet a být tou hodnou, která nakonec ustoupí. „Chce bitvu. Chce zničit královskou rodinu a jít do dalších věcí. Myslím, že nepřátelství mezi nimi bylo obnoveno,” dodal Bower.

Celebrity - další články

Doporučujeme