Meghan nebo Diana? Vévodkyně se často inspiruje šaty princezny lidských srdcí

7. srpna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Meghan a Diana (Zdroj: Profimedia)

Kate Middleton i Meghan Markle jsou módními ikonami, kterým to vždycky velmi sluší. A obě ženy mají společnou módní inspiraci. Tou je pro ně jejich tchýně, kterou ale nikdy neměly tu čest poznat. Jak se Meghan inspirovala princeznou Dianou? Odpovídá web Marianne.cz.

Meghan Markle je důkazem, že módní trendy se neustále opakují. Její kousky jsou zkrátka velmi podobné těm, které nosila princezna Diana před x lety. Meghan je v centru pozornosti od roku 2016, kdy princ Harry přiznal veřejně jejich vztah. Lidé sledují to, co říká, ale také to, co nosí.

Mnoho lidí je přesvědčeno, že vévodkyně  „kopíruje“ styl princezny Diany nebo své snachy vévodkyně Kate. Jedná se třeba o její druhé svatební šaty od Stelly McCartney, které byly velmi podobné těm, které na svou svatbu s Charlesem oblékla i Diana. K podobným kouskům patří také smaragdově zelený kabát Erdem, který připomínal zelený kabát princezny Diany.

Nutno ale podotknout, že pravidla v královské rodině jsou tak přísná, že ani Meghan ani Kate vlastně nemůžou přijít s novým originálním módním vkusem. Šaty musí striktně dodržovat dekorum. Pravda, Meghan už si na sebe může dnes vzít, co chce, protože už vlastně součástí rodiny není. Pokud ale chce, aby ji nezačal nenávidět úplně celý svět, měla by to, odkud pochází její manžel alespoň respektovat.

Zdroj: Profimedia 


Celebrity - další články

Doporučujeme