Měla to být nostalgická chvíle. Finalisté prvního ročníku Česko Slovenské SuperStar zpívali na playback, fanoušci jsou zklamaní

14. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Finalisté Československé SuperStar 2009. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Předposlední finálový večer pěvecké soutěže SuperStar měl být nezapomenutelný hlavně pro diváky, kteří koukali na první Česko Slovenskou verzi. Během večera na pódiu vystoupili tehdejší finalisté z roku 2009, bohužel fanoušky zklamali. Místo živého zpěvu se dočkali jen playbacku.

Je to už 12 let, kdy v televizi běžela první řada Česko Slovenské Superstar. Bohužel v neděli si diváci neužili kompletní sestavu. Zpěvák Ben Cristovao se z účasti na přímém přenosu omluvil, protože je na dovolené na Zanzibaru. Dominika Stará na pódiu také chyběla. Má rizikové těhotenství, a proto raději zůstala doma.

Večer jste tak mohli opět vidět Martina Chodúra, Moniku Bagárovou, Jana Bendiga, Markétu Konvičkovou, Mira Šmajdu, Paulínu Ištvancovou, Thomase Puskailera, Denisa Lacha, Leonu Šenkovou a Nikoletu Balogovou. Bohužel vystoupení diváky velmi zklamalo.

View this post on Instagram

A post shared by SuperStar (@superstarcs)

Společně finalisté měli zpívat hymnu – Příběh nekončí, kterou jim na míru před lety složil zpěvák a porotce Pavol Habera. Bedlivému oku diváka ale neuniklo, že se jednalo o playback. 11 let starý playback? To si ani někdo nedal práci s tím to znova nahrát, když to chtěli pouštět? Opravdu pěvecká soutěž na úrovni,” napsala na instagram do komentářů Klára. Tím trapným playbackem to Nova totálně zabila, bylo to strašně pod úroveň této vzácné chvilky i písničky. Proč,” ptal se fanoušek Roman. A podobnými reakcemi se to na sociální síti soutěže jen hemží. Televize se k tomu zatím nevyjádřila.

View this post on Instagram

A post shared by SuperStar (@superstarcs)

Celebrity - další články

Doporučujeme