Milan Drobný zaútočil na ženu Karla Gotta! A ta vrací úder

11. srpna 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Zpěvák Milan Drobný se ve včerejším tisku pustil do manželky Karla Gotta, která ho podle něj odřezává od dávných kamarádů a přátel. A reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

„Loni v prosinci jsem s Karlem mluvil a měl jsem obrovskou radost, že je mu po chemoterapiích lépe a jeho hlas zní vesele. Byl to pro mě nejlepší dárek k narozeninám a Ježíšku dohromady,“ řekl v Blesku Drobný.

„Zmínil jsem se o tom před novináři, kteří to napsali. A Ivana ztropila scénu. Druhý den volala a křičela na mě, že maže mé číslo z mobilu! Že o Karlovi smí do médií mluvit jen ona! Byl jsem jako opařený,“ dodal.

Nevolala mu

„Paní Gottová si s panem Drobným v žádném případě netelefonovala a tudíž na něj nemohla ani křičet, jak zcela lživě a urážlivě uvádí pan Drobný v médiích. Paní Ivana Gottová panu Drobnému, a to na žádost pana Karla Gotta, poslala pouze jednu jedinou SMS zprávu, a to v polovině prosince loňského roku, kdy byl pan Gott na počátku onkologické léčby. SMS zprávu paní Gottová odeslala panu Drobnému z toho důvodu, že panu Gottovi vadilo, že pan Drobný vynesl do médií informace z jejich soukromého telefonickému rozhovoru,“ napsala mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Ivana Gottová si podala žádost o registraci svého jména!

 

Celebrity - další články

Doporučujeme