Miley Cyrus promluvila o dospívání u Disneyho: Kvůli Hanně Montaně jsem měla krizi identity

17. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Miley Cyrus. Foto: Shutterstock

Popová ikona Miley Cyrus (28) se poprvé do povědomí veřejnosti zapsala díky titulní roli v seriálu Hannah Montana. V minulosti již několikrát popsala, jak se mládí před kamerou negativně podepsalo na její psychice. V otevřeném rozhovoru s Allison Hagnedorf nyní přiznala, že jí role způsobila krizi identity. 

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus hrála ve slavném sitcomu stanice Disney Channel v letech 2006 až 2011. Když se poprvé postavila před kameru jako Hannah Montana, bylo jí pouhých 13 let. Obrovský úspěch a tlak ze všech stran se však na jejím dospívání silně podepsaly.

Cyrus v seriálu ztvárnila dospívající Miley Steward, která pod pseudonymem Hannah Montana a s blonďatou parukou na hlavě vystupovala jako známá popová zpěvačka. O tom ale její přátelé a spolužáci neměli ani tušení.

“Mluvme o krizi identity. Hrála jsem postavu skoro stejně často, jako jsem byla sama sebou,” uvedla Cyrus v podcastu Rock This with Allison Hagendorf.

“A koncept té show ve skutečnosti byl, že pokud hrajete postavu, pokud máte tohle alter ego, máte hodnotu. Máte miliony fanoušků, jste největší hvězda na světě,” popsala zpěvačka.

“Koncept byl, že když jsem vypadala jako já, když jsem neměla na hlavě tu paruku, nikdo se o mě nezajímal, nebyla jsem žádná hvězda,” pokračovala.

Miley Cyrus v blond paruce jako Hannah Montana. Foto: Walt Disney Pictures

Bez Hanny Montany nikoho nezajímáš

“To se mi zarylo do hlavy. Bez Hanny Montany se o tebe nikdo nezajímá. To byl ten koncept,” svěřila se zpěvačka a zároveň přiznala, že si posléze vytvořila jakousi postavu, kterou hrála, aby se se situací vyrovnala.

 “Nikdy jsem nevytvořila postavu, která bych nebyla já, ale uvědomovala jsem si, jak mě lidé vnímají, a možná jsem to trochu podporovala,” popsala období kolem natáčení. Po ukončení spolupráce s televizí Disney Channel začala Cyrus vystupovat jako zpěvačka pod svým vlastním jménem.

Celebrity - další články

Doporučujeme