Miminka mají vkus, tvrdí zpěvačka Grimes. Syn Elona Muska prý miluje radikální umění

2. listopadu 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter / Elon Musk; Intagram / Grimes

Že miminka nemají žádný vkus? Extravagantní zpěvačka Grimes rozhodně nesouhlasí. Její syn, kterého má s americkým miliardářem Elonem Muskem, prý rozhodně některé formy umění miluje více, než jiné. A co ho v pěti měsících baví nejvíce? Údajně Coppolův film Apokalypsa ze sedmdesátých let. 

Kanadská zpěvačka Grimes (32) a americký vizionář Elon Musk (49) jsou skutečně excentrickým párem. Pořádnou pozornost k sobě opět přitáhli před několika měsíci, když světu oznámili, že se jejich dítě bude jmenovat X Æ A-12. Později jméno změnili na X Æ A-XII, protože kalifornský zákon zakazuje mít ve jméně číslice.

“Little X”, jak svému synovi podomácku říkají, se od nich těší skutečně specifické výchově. Jeho skutečné pohlaví se prý dvojice dozví teprve až vyroste. Do té doby mu nechtějí vnucovat žádné genderové stereotypy.

Stereotypům se mladá maminka snaží vyhýbat i na poli vkusu. Tradiční věci pro miminka jsou podle ní všechny takříkajíc “na jedno brdo”, s tím ale ona nemůže souhlasit.

“Neurážím miminka. Je to jenom všechno dost jednolité,” vyjádřila se zpěvačka, která věří, že i malé děti mají svůj vlastní vkus. Byla by prý nerada, kdyby první zkušenost malého se světem byla takto omezená. “Rozhodně se jim některé věci líbí. Jiné se jim nelíbí. Mají své vlastní názory,”je přesvědčená.

“Koukala jsem se se svým miminkem na film Apokalypsa. Líbí se mu radikální umění. Opravdu se mu to líbí a já si nemyslím, že je problém si to s ním užít,” svěřila se. Takzvané radikální umění je přitom takové umění, které je úmyslně kontroverzní.

Foto: Instagram / grimes; Shutterstock; Twitter / Elon Musk

 

Celebrity - další články

Doporučujeme