Míša Tomešová vyznala svému muži lásku. Děkuje Bohu, že ho před 35 lety takhle krásně stvořil

9. února 2023·Celebrity·Redakce

Roman a Míša Tomešovi (Foto zdroj: Profimedia, Instagram Míši Tomešové, se souhlasem Míši)

Rodina Tomešových je prototyp šťastné a krásné rodinky. Manželé Míša a Roman, oba patří k předním českým muzikálovým hvězdám, jsou opravdu krásný pár. Jejich šťastnou rodinku doplňují i dva synové, bez kterých by nebyli kompletní. A právě Roman oslavil 7. února své 35. narozeniny. Míša mu popřála prostřednictvím instagramu, kde se vypsala ze své ohromné lásky k němu.

Zpěvák Roman Tomeš byl minulý týden naším hostem pořadu Off Air. V rozhovoru nemohl nezmínit, jak moc miluje svou ženu Míšu a z celého povídání není pochyb, že jsou pro sebe stvořeni. Poznali se při účinkování v muzikálu Osmý světadíl v divadle Kalich, zamilovali se do sebe, vzali se a dnes už spolu mají dva krásné kluky.

“My jsme jako jednotka. Tomešovi jsou značka spokojeného rodinného života. Podle mě to tak vypadá z venku, náš vztah je tak hezký tím, že je právě úplně obyčejný. Dokážeme si přiznat, že máme problémy, ale ihned je řešíme,” svěřil se nám Roman s receptem na šťastné manželství. Mimo jiné se také zmínil, jak se do Míši zamilovává znovu a znovu, nejčastěji, když ji vidí na jevišti. “Nejúžasnější byla v roli Eržiky v Baladě pro banditu. Vidět ji takhle herecky a pěvecky otevřenou, navíc byla v tom kostýmu strašně krásná, to byl moment, kdy jsem se do ní zase po sto padesáté zamiloval,” řekl sympatický zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Míša Tomešová (@misatomesova)

Láska patrně není v tomto vztahu jen jednostranná. Roman slavil 7. února 35. narozeniny a Míša při této příležitosti zveřejnila jejich společnou krásnou fotografii a napsala pod ní láskyplné vyznání. “Tohle moje chodící štěstí dneska slaví 35. Fotka je stará skoro jako náš společný svět a já si ji prohlížím a děkuju za to, že tam tohle všechno i po těch jedenácti letech zůstalo,” začala s přáním, které by rozněžnilo i tu nejskeptičtější duši. “Rozdáváš všem tolik radosti a inspirace. Seš furt pokornej a namotivovanej, moudrej a láskyplnej. Děkuju, že Tě pánbůh takhle krásně před pětatřiceti lety stvořil. Přeju Ti, ať Tě nic z tohohle neopustí, ať máš sílu tvořit a dělat všechny včetně sebe šťastnými lidmi. Ve zdraví a pospolitosti. Miluju Tě.” Na fotce Roman na Míšu láskyplně shlíží, ona má zavřené oči a přibližuje své rty směrem k jeho. Celé to vypadá jako plakát nějakého romantického snímku. A není divu, jejich láska jako z filmu je.


Celebrity - další články

Doporučujeme