Miss Universe 2017: Nejkrásnější žena je z Francie, Češka se do užšího výběru neprobojovala

30. ledna 2017·Celebrity·Redakce

Miss Universe, Instagram

Novou Miss Universe se dnes stala Francouzka Iris Mittenaereová. Druhou nejkrásnější dívkou se v klání ve filipínské Manila stala Haiťanka Raquel Pélissierová a třetí skončila Kolumbijka Andrea Tovarová. Česká Miss 2016 Andrea Bezděková se do první třináctky z více než osmdesátky účastnic neprobojovala.

Čtyřiadvacetiletá francouzská tmavovláska převzala korunku od vítězky předchozího ročníku Filipínky Pii Alonzové Wurtzbachové. Nová Miss Universe neskrývala překvapení, jistě však nezažila takový šok jako před rokem její předchůdkyně.

Na předchozím galavečeru, který se konal v prosinci 2015 v americkém Los Angeles, se totiž moderátor Steve Harvey spletl a vyhlásil novou Miss Universe na poprvé špatně. Dnešní večer moderoval opět Harvey, který hned na úvod všechny ujistil, že tentokrát bude vše v pořádku.

[totalpoll id=”164769″]

Čtvrtou nejkrásnější dívku soutěže Miss Universe Mary Esther Wereovou z Keni moderátor zaskočil otázkou na současného amerického prezidenta Donalda Trumpa, který mimochodem do předloňska tuto soutěž vlastnil. “Politika…aaa, tak dobře,” odpověděla Keňanka, která nakonec vyjádřila naději, že Trump bude schopný národ sjednotit.

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, která po zvolení podstoupila plastiku nosu, se do první třináctky z více než osmdesátky účastnic neprobojovala.

Zdroj: ČTK

Celebrity - další články

Doporučujeme