Mladík požádal dívku o ruku na pražském koncertě Bryana Adamse. A slavný zpěvák jim popřál. VIDEO

6. října 2016·Celebrity·Redakce

Požádat svou milou o ruku lidé zkouší na různých veřejných místech a koncerty slavných hvězd k tomu bývají dobrou příležitostí. Stalo se to i na včerejším vystoupení zpěváka Bryana Adamse v Praze.

Bryan Adams v pražské O2 areně nabídl nové písně i hity z 80. a 90. let. Nadšeným fanouškům všech generací, kterých se podle pořadatelů sešlo 11.000, zazpíval většinu svých hitů a v přídavku připojil i převzaté skladby hudebních kolegů. Nejvíce písní zaznělo z jeho nového alba Get Up! a úspěšné nahrávky Reckless z roku 1984, která se dostala do čela žebříčků v Kanadě i Spojených státech.

Do libeňské haly se populární pětapadesátiletý zpěvák a kytarista vrátil po pěti letech. Koncert zahájil skladbou Do What Ya Gotta Do z nové desky. Hudbu doprovázelo jen minimum světelných efektů. Za zády muzikantů byla velká projekční plocha, na kterou se téměř celý koncert promítaly černobílé videoklipy a dění na jevišti. Posluchači se dočkali hitů jako Kids Wanna Rock, Heaven, Please Forgive Me nebo (Everything I Do) I Do It For You známá z filmu Robin Hood. Některé písně Adams zahrál sám, pouze s akustickou kytarou.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme