Modelka Gigi Hadid je těhotná. Se Zaynem Malikem čeká své první miminko

1. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Světová topmodelka Gigi Hadid (25) ve čtvrtek potvrdila, že je těhotná. Spekulace do médií pronikly již před několika dny, ona ani její partner Zayn Malik se k nim ale nevyjadřovali. Ve čtvrtek je ovšem v talkshow Jimmyho Fallona potvrdila.

Topmodelka Gigi Hadid se se svým staronovým partnerem Zaynem Malikem, bývalým členem skupiny One Direction, dala opět dohromady teprve v prosinci. Nyní ovšem dvojice potvrdila, že je Hadid těhotná a podle všeho má být dokonce již v pátém měsíci.

“Samozřejmě si přejeme, abychom to mohli oznámit za našich vlastních podmínek. Ale jsme nadšení, šťastní a vděční za všechna blahopřání a podporu, které se nám dostává,” uvedla nastávající matka v pořadu The Tonight Show moderátora Jimmyho Fallona.

View this post on Instagram

❣️?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Spekulace o modelčině těhotenství se do médií dostaly již před několika dny. Nejprve se k nim však dvojice nevyjadřovala. Matka Hadid ale nakonec informaci potvrdila. “Jsme šokovaní, že naše tajemství uniklo, ale samozřejmě jsme všichni nadšení,” uvedla Yolanda Hadid v holandské talkshow RTL Boulevard.

Gigi Hadid a Zayn Malik se poprvé dali dohromady v roce 2015.


Celebrity - další články

Doporučujeme