Moderátorka dostála svým slovům. Zorka Hejdová ukázala intimní fotku se synem, dočkala se kritiky

1. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Moderátorka Zorka Hejdová, moderátor Míra Hejda a jejich syn Nikolas. (Foto: se svolením Zorka Hejdová)

Když byla Zorka Hejdová ještě těhotná, překvapilo jí, kolik lidí řeší, když se ženy fotí, když kojí. Všechny ujistila, že ona takové fotky sdílet bude, protože je to přirozená věc. Svým slovům dostála a dočkala se i kritiky, která přišla téměř okamžitě.

Před několika měsíci zveřejnila modelka a její kamarádka Jitka Nováčková fotografii, kde krmí z prsu svoji dceru Leah. Zorka Hejdová byla v šoku z toho, kolik se na hlavu Jitky sneslo negativních komentářů. Rozhodla se, že všem takovým kritikům ukáže, co proto.

Mám potřebu vás varovat! Varovat vás, že co se týče přístupu k mateřství a názorů na to, co je a není moc a co by se tu mělo nebo nemělo ukazovat. Nenechám si nic diktovat a negativním nevyžádaným názorům nebude dán prostor,” napsala v tu dobu ještě nastávající maminka.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Maminkou roztomilého Nikolase se stala na začátku dubna a své “výhružky” naplnila. Na Instagramu sdílela před pár dny velmi intimní snímek, na kterém k sobě tiskne svého prvorozeného syna. “Tuhle si sem odložím na památku,” napsala. I před časem ostatní upozorňovala, že jestli někomu vadí prsa či kojení, ať ji raději přestane sledovat. Na dotyčné fotografii sice chlapečka kojí, ale není na ní nic vidět. Klidně by se k němu mohla “jen” tulit.

Přesto se tato fotografie dočkala kritiky. “Zorko… Myslím, že tahle fotka je zcela soukromá,” napsala moderátorce jedna z fanynek. Krásná blondýnka se ale rozhodla nenechat si nic líbit. “O tom, co je pro mě zcela soukromé, rozhoduju naštěstí jen a jen já! Vy to můžete jen přijmout nebo nepřijmout,” odpálkovala dotyčnou dámu. “Pro mě je to zcela přirozená věc, že mám potřebu ji sdílet, a vůbec nemám potřebu se za to stydět.”

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

I další lidé měli potřebu fotografii komentovat s tím, že “přirozené je i početí, budete sdílet i fotky z aktu?” Na to už Zorka nereagovala. Možná je to boj s větrnými mlýny, protože některé komentáře opravdu nemá cenu ani komentovat.

Většina fanynek se ale za sympatickou moderátorku postavila a byly spíše překvapené, jakou vlnu dokáže vyvolat fotografie dětské hlavičky a obnaženého ramena. Zorka se v minulosti nebála mnohem odvážnějších fotek, kde toho ukázala daleko víc. Takové obrázky ale nikomu nevadily.

Celebrity - další články

Doporučujeme