Moderátorka Katka Říhová se pochlubila roztomilým snímkem s dcerou Sofií. Podívejte se, jak jim to spolu sluší

25. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátorka Katka Říhová. (Foto: Frekvence 1)

Moderátorka Evropy 2 Katka Říhová porodila na začátku března holčičku. V posledním týdnu se fanouškům na Instagramu pochlubila nejednou krásnou fotografií malé Sofinky. Podívejte se, jak to mamince s dcerou sluší!

Dcera se zprávařce narodila 5. března v porodnici v Podolí. Oběma se daří moc dobře a užívají si společné rodinné chvíle. Ve středu odpoledne dokonce Katka nasdílela na Instagramu příspěvek, kde své prvorozené dceři děkuje. Říká se, že děti si vybírají své rodiče. Tak Sofinko děkuju, že sis vybrala nás, napsala na sociální síť.

View this post on Instagram

A post shared by Katka Říhová (@katkarihova)

Na fotografii leží vedle dcery, která je oblečená do růžové mikiny a má na hlavě pletenou mašli v růžové barvě. Společně se drží za ruce a malá Sofie špulí pusinku. Pod příspěvkem se okamžitě začaly objevovat komentáře od přátel, kolegů a fanoušků.

View this post on Instagram

A post shared by Katka Říhová (@katkarihova)

Aleeeeee co ta malá našpulenka!! Já se na ni tak těším, napsala moderátorka Zorka Hejdová, které se má zanedlouho také narodit miminko. Kolega Ondra Vodný, kterému před třemi dny  manželka Veronika porodila holčičku Amálku, napsal: “Krásaaaa.”

Říhová má dceru Sofii společně se svým bývalým manželem Michaelem Říhou. Manželství sice skončilo, nakonec se k sobě pár vrátil a společně se těší z malé dcery.

Celebrity - další články

Doporučujeme