Parťák Mareše a Hezuckého Ondra Vodný se stal tatínkem! Miminko přišlo měsíc po svatbě

24. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: se svolením Ondry Vodného

Kolega Leoše Mareše (44) a Patrika Hezuckého (51) na Evropě 2 Ondřej Vodný (39) se se světem podělil o radostnou novinu. S manželkou Veronikou přivítali na světě své první miminko. Holčička se narodila 22. března a dostala krásné české jméno. 

Moderátora a DJe Ondru Vodného znají posluchači zejména z rádia Evropa 2. Všem svým fanouškům se nyní pochlubil s velkou novinkou. Měsíc po svatbě přivedla jeho manželka Veronika na svět krásnou holčičku. “Porod byl velmi naturální zážitek,” svěřil se pro Frekvenci 1.

Když Veronika zjistila, že je těhotná, požádal ji Ondra o ruku a brzy následovala svatba. Nevěsta se vdávala již v osmém měsíci a krátce po svatbě tak manželé přivítali na světě malou holčičku, která dostala jméno Amálka.

Táta byl i u porodu

“Je úžasné, že můžu jako otec být u toho a podpořit tak maminku během porodu. Rodili jsme v porodnici u Apolináře, kde jsme narazili na úžasnou porodní asistentku Veroniku Machútovou. Všichni tam byli tak neskutečně ochotní, trpěliví a citliví. Hlavně díky ní porod probíhal úžasně, bez komplikací a velmi šetrně pro maminku i miminko,” popsal Ondra. Amálka přišla na svět 22. března večer.

“Skvělý zážitek byly první chvíle s miminkem, které jsme mohli společně strávit,” pochvaluje si. Radostné chvíle ale rodince přece jen znepříjemňuje pandemie.

Manželku vidí jen přes telefon

“Teď musím čekat na propuštění maminky i Amálky z porodnice. Aktuální situace, bohužel, nedovoluje návštěvy. Tak se vidíme alespoň přes telefon. Manželka je úžasná, vše zvládá, vše si užívá. Je to zázrak! Děkuji všem za krásná blahopřání a komentáře a reakce. Tolik lásky v této době je potřeba. Děkujeme,” vzkázal moderátor a DJ všem, kteří novopečeným rodičům vyjádřili své gratulace.

Celebrity - další články

Doporučujeme