Moment, kdy skončila lovestory Bradgeliny. Opilý Brad napadl manželku během letu

20. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Angelina Jolie, Brad Pitt. (Foto: Shutterstock)

Láska mezi Angelinou Jolie a Bradem Pittem definitivně vyhasla v roce 2016. Stalo se tak během letu soukromým letadlem z Francie do Kalifornie. Opilý Brad údajně na Angelinu křičel, byl na ni hrubý a ničil letadlo. Angelina měla strach o své děti. Informoval o tom deník Blesk.

Je tomu šest let, co se jeden z nejkrásnějších a nejslavnějších párů v Hollywoodu rozhodl, že půjde každý svou cestou. Brad a Angelina se rozvedli v roce 2019, ale stále se vedou soudní spory o rozdělení majetku a o péči o děti. Co ale rozhodlo, že se Pan a Paní Smithovi přestali milovat a začali se nenávidět? 

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Bod zlomu nastal během letu, kdy se rodina přesouvala soukromým tryskáčem z Francie do Kalifornie. Podle toho, co herečka následně vypověděla na policii, byl Brad velmi opilý a Angelinu slovně urážel. “Ruinuješ tuhle rodinu!” křičel na manželku, strkal do ní a lomcoval s ní. Dokonce prorazil pěstí polstrování stropu letadla.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Angelina se prý bála, že pod vlivem alkoholu zaútočí i na děti, a tak se je snažila před Bradem chránit. V rámci sebeobrany ho prý poškrábala. Brad jakékoliv násilí na své ženě popírá, ale přiznává, že byl značně opilý. Možná i z toho důvodu se z něj stal abstinent. Pokud by měl problémy s alkoholem, nemusel by žádný soud o péči o děti probíhat.

Celebrity - další články

Doporučujeme