Pápá Meghan? Královna letos poprvé vévodkyni nepopřála k narozeninám

19. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Královna Alžběta II. a vévodkyně Meghan. (Foto: ČTK)

Vykopala si vlastní hrob? Vévodkyně Meghan oslavila 4. srpna své 41. narozeniny. K těm jí na sociálních sítích popřáli princ William s manželkou a princ Charles. To je všechno. Přání od královny se vévodkyně nedočkala. Informaci přinesl web Daily Mail.

„Kde je královnino narozeninové přání pro Meghan?“ ptala se na začátku srpna britská média. Čekala, kdy se k odbytým přáním od Williama s Kate a Charlese přidá i Alžběta II. Jenže přání nepřišlo. Celé narozeniny vévodkyně také přehlušila fakt, že členové královské rodiny ke svému přání přidali téměř totožnou fotografii.

Harry s Meghan přijeli letos na oslavu platinového jubilea královny, ale na několikadenních oslavách se ukázali jen na jedné akci. Velmi rychle následně Velkou Británii opustili. Do rodné země prince se mají vrátit letos v září, ale zatím to nevypadá, že by měli v plánu navštívit třeba vévody z Cambridge. Tím jen podpořili šuškandu o tom, jak moc jsou vztahy v královské rodině napjaté.

Letošní nepopřání k narozeninám od královny se velmi liší od toho loňského. To byla Alžběta první, kdo Meghan popřál. A to navzdory tomu, jak čerstvý byl kontroverzní rozhovor s Oprah Winfrey, který vévodové ze Sussexu udělali. Možná poslední kapku pro královnu bylo Harryho vyjádření, že v Británii není bezpečno. Následně byla královně představena jejich dcerka Lilibet. Ta pak v Británii oslavila své první narozeniny.

Pro Meghan to nejsou jediné nepříjemnosti poslední doby. Jen den po jejich narozeninách se objevila informace, že její nevlastní sestra Samantha ji chce zažalovat pro pomluvu. Vévodkyně měla poškodit její pověst v rozhovoru s Oprah a v autobiografii, která pojednává o ní a Harrym.

Samantha tvrdí, že Meghan zahájila „dobře promyšlenou kampaň s cílem zničit“ pověst jí a jejího otce, se kterým má bývalá herečka dlouhodobé rozepře. Meghan sestru v rozhovorech označila za lhářku a tvrdila, že od třinácti let žila v chudobě a musela pracovat, aby měla na jídlo. Samantha je přesvědčena, že ji lži a pomluvy zničily psychické zdraví a byly příčinou životních komplikací. Měla totiž problém sehnat si práci.

Celebrity - další články

Doporučujeme