Monarchové jsou rádi, že Meghan nedorazila na pohřeb Phillipa. Báli se, že bude dělat cirkus

4. září 2021·Celebrity·Barbora Turková

Harry a Meghan, ilustrační obrázek (Zdroj: Shutterstock)

Většina členů královské rodiny ocenila fakt, že na dubnový pohřeb prince Phillipa nedorazila Meghan Markle. Panovaly obavy, že by z toho mohl být akorát nevyžádaný cirkus. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Nová kapitola v aktualizované biografii manželů ze Sussexu Hledání svobody popisuje právě úlevu několika truchlících. Ti byli rádi, že vévodkyně Meghan na pohřeb prince Phillipa nedorazila. Podle Daily Mail se v nové kapitole píše o tom, že někteří nejmenovaní členové monarchie se obávali, že by Meghan veškerou pozornost strhla na sebe.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Zádušní mše se tak mohla zvrtnout v “cirkus”, o který nikdo nestál. A zvláště ne čerstvá vdova Alžběta II. Meghan na pohřeb nepřijela kvůli svému pokročilému těhotenství. Harryho tak nechala, aby své rodině, se kterou se přes rok neviděl, čelil sám. Princ byl v Británii týden, ale polovinu času strávil v samoizolaci kvůli koronavirovým restrikcím.

Na pohřbu milovaného dědečka krátce promluvil s otcem Charlesem a bratrem Williamem a jeho manželkou Kate. Byl to vůbec první kontakt tváří v tvář po debaklu zvaný Megxit, který s Meghan spáchali zkraje loňského roku.

View this post on Instagram

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Celebrity - další články

Doporučujeme