Monice diagnostikovali rakovinu. Díky vážné nemoci našla lásku a dnes se těší na miminko

29. prosince 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Monika Kozlowska

V životě každého z nás se mohou najít chvíle, kdy si připadáme opravdu beznadějně. Pro Moniku Kozlowskou (31) to byl moment, kdy jí lékaři diagnostikovali rakovinu štítné žlázy. Nakonec ale právě kvůli vážné nemoci našla lásku a nyní se těší na své první miminko. 

Když Monice Kozlowské diagnotikovali rakovinu štítné žlázy, byla to pro ni skutečná rána. Mladá žena původem z Polska žila od roku 2010 v Londýně, celou rodinu však měla ve své domovině. “Operaci mi naplánovali na 7. února, ale protože se situace s covidem čím dál zhoršovala, nemohla za mnou přiletět moje maminka, jak jsme plánovaly. Naštěstí mě do nemocnice odvezl kamarád,” svěřila se Monika pro The Sun.

Vážná nemoc byla pro mladou ženu fackou do tváře. Právě kvůli kritickým chvílím si uvědomila, jak osaměle se ve svém životě cítí a rozhodla se, že jestli všechno proběhne v pořádku, bude to ten pravý impuls najít si životního partnera.

Měsíc po operaci přišlo první rande

Operace nakonec proběhla úspěšně a Monika se během rekonvalescence pustila do online seznamování. Na internetu narazila na muže jménem Andy (44), se kterým si ihned rozuměla. “Měsíc po operaci jsme šli na rande a hned to mezi námi zajiskřilo. Mohli jsme si povídat hodiny, uměl mě rozesmát a líbilo se mi, že si je blízký se svou rodinou,” popsala Monika.

Pak ale přišla další rána osudu. 23. března letošního roku postihl celou Velkou Británii lockdown. “Andy a já jsme si každý den psali a na každý víkend jsme si naplánovali videohovor. Povídali jsme si celé hodiny,” vzpomíná Monika.

“Pomohlo nám to pomalu se do hloubky poznat. Když se v červenci lockdown začal uvolňovat, mohli jsme spolu strávit nějaký čas i tváří v tvář. Náš vztah byl čím dál tím silnější a nakonec jsme se oficiálně stali párem,” popsala.

V září přišel krásný šok

Vztah s Andym si mladá Polka nemůže vynachválit. V září však přišlo další překvapení. “V září přišel šok – ale krásný. Zjistili jsme, že jsem těhotná, protože můj cyklus byl úplně rozházený kvůli operaci štítné žlázy,” svěřila se Monika, která si kvůli nemoci myslela, že možná nebude už nikdy moci otěhotnět.

“Koupili jsme si spolu dům v Tunbridge Wells a těšíme se na příchod miminka,” pochvaluje si. “Až se malé v květnu narodí, možná budu pořád potřebovat léčbu ozařováním. Doktoři mi ale řekli, že v tuto chvíli jsem z rakoviny vyléčená,” uvedla Monika. Ta by svým příběhem chtěla všem zoufalým lidem připomenout, že to pravé štěstí občas čeká na nečekaných místech.

“Jsem skutečně přesvědčená, že Andyho jsem potkala právě kvůli své diagnóze,” myslí si.

Celebrity - další články

Doporučujeme