Monika Bagárová jako bohyně! Podívejte se, jak to zpěvačce devět měsíců po porodu sluší

19. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Monika Bagárová (Foto: ČTK)

Zpěvačka Monika Bagárová rozhodně nezahálí. Před devíti měsíci se jí narodila dcera Ruminka a maminka už zase naplno pracuje. Před kamerou se proměnila v neuvěřitelně sexy dámu ve zlatém. O prvním natáčení informovala fanoušky na Instagramu.

“Točíme nový videoklip,” napsala na Instagram Monika Bagárová. U příspěvku nechybí fotografie. Kde se proměnila v královnu, která je od hlavy až k patě posetá zlatem. Fanoušci a přátelé zpěvačky byli z její proměny nadšení. Ty jsi bohyně bejby, napsala herečka Patricie Pagáčová.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Později se pro server Super.cz Bagárová vyjádřila, že návrat do práce je pro ni příjemnou změnou. Je to pro mě příjemné zase začít pracovat a v této době, kdy jsme pořád doma, si toho vážím o to víc, dodala pro server. Na natáčení nechyběla ani její malá, devítiměsíční dcera Ruminka.

“Nechala jsem se tentokrát vést a vůbec jsem do toho nemluvila, ani v rámci toho videoklipu, a celý tým lidí včetně make-upu, vlasů a stylingu to zvládl skvěle. Těším se na výsledek,” řekla pro Super.cz. Na finální záběry si fanoušci budou muset ještě chvíli počkat. Jedno je ale jasné, že Bagárová v klipu určitě zazáří.

Celebrity - další články

Doporučujeme