Monika Trávníčková promluvila o údajném rozchodu: Jak to s pohádkovým princem mají doopravdy?

21. dubna 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

V Mahenově divadle v Brně se 18. ledna konal ples v opeře, jehož tématem byla doba alžbětinská a William Shakespeare. Na snímku je herec Pavel Trávníček a jeho manželka Monika Fialková.

Fanoušky slavné dvojice Pavla (70) a Moniky (35) Trávníčkových nedávno zasáhla zpráva o jejich údajném rozchodu. Na oficiálním facebookovém účtu slavného pohádkového prince se objevila informace, že se jeho choť rozhodla žít s houslistou Jaroslavem Svěceným (60). Monika nyní prozradila, odkud se informace vzala a jak je to mezi manžely doopravdy. 

Fanoušky, kteří na Facebooku sledují herce Pavla Trávníčka, čekal v půlce března pořádný šok. Na jeho profilu se totiž objevil příspěvek, který oznamoval rozpad manželství a souboj o společného syna Maxmiliána (4). Dvojice ihned uvedla, že se jednalo o útok hackerů, informace je lživá a případ byl předán policii.

Útok ale přesto okamžitě vyvolal spekulace o stavu manželství Trávníčkových. Odkud se informace vůbec vzala a proč měl někdo potřebu manželství slavné dvojice pošlapat? Monika Trávníčková navíc úzce spolupracuje s nadaným houslistou Jaroslavem Svěceným (60) a mnozí věřili, že je za jejich vztahem víc, než jen profesní spolupráce.

Všech nesmyslných teorií už má ale manažerka celebrit plné zuby a tak se otevřeně vyjádřila do médií. “Já to uvedu na pravou míru. S manželem se máme dobře, jsme zdraví a šťastní,”uvedla Monika pro Super.cz.

“Spekulace vzešly kvůli mé spolupráci s Jaroslavem Svěceným, se kterým podnikáme takovéto koncerty a vymýšlíme nové projekty. Nevím, jak to vzniklo, ale všechno je v pořádku,” vyjádřila se.

Březnový útok hackera právě Svěceného označil za nového partnera Trávníčkové. “Monika se rozhodla žít s J. Svěceným a Maxmiliána vždycky šoupne na Moravu, a já s tím nemůžu nic dělat. Kdo mi pomůže neztratit syna?” objevilo se před měsícem na oficiálním účtu Divadla Pavla Trávníčka.

Již krátce poté ale dvojice tyto informace razantně popřela. “Vážení, protože se nás někdo snaží v této nelehké době rozeštvat a pošpinit nás, tak musím všem s radostí oznámit, že je vše v pořádku a nic se neděje. Pracovní profil Divadlo Pavla Trávníčka byl zablokován a napaden. Přesto vám všem přeji, ať jsme všichni šťastní a zdraví. Mějte se rádi,” vzkázala po útoku Trávníčková.

Celebrity - další články

Doporučujeme