Na internetu prodávají mercedes Karla Gotta! Koupíte si ho?

7. června 2016·Celebrity·Luboš Procházka

Na internetu se objevil inzerát, ve kterém jistý Pražan prodává Mercedes Benz E420, kterým jezdil v druhé polovině 90. let Karel Gott. Kdo dá nejvíce, auto bude jeho.

Gott byl odjakživa milovníkem mercedesů. A tak není divu, že si zamiloval i tohoto stříbrného »méďu«. „Jezdil s ním v letech 1997 a 1998. Já jsem to auto koupil před třemi roky od původního majitele. Ale celou tu dobu stálo v garáži. Vyndal jsem z něj baterku, ale ještě jsem ji ani nenabil,“ řekl Aha! majitel vozidla, který si nepřál být jmenován.

„To auto je trošku orezlé, stálo ve Stodole. A má také prasklé přední okno. Jinak interiér je zachovalý. K převzetí je ihned, tedy pro toho, kdo nabídne nejvyšší cenu. Teď komunikuji se dvěma lidmi a jsme na ceně 200 000 korun. Myslí si, že to více nebude,“ dodal současný majitel vozidla, který sází při prodeji na to, že jde o bývalé Gottovo auto. To tak zdůrazňuje i v inzerátu. „Karel Gott, prodám Mercedes Benz E420 rv. 1996, tento vůz patřil naší legendě,“ stojí hned v jeho úvodu.

To, že »meďákem« skutečně jezdil Karel Gott, dokazuje záznam v technickém průkazu. Vozidlo v roce 1997 nejprve pořizovala agentura GOJA, kterou tehdy Karel vlastnil s producentem Františkem Janečkem. O pár měsíců později agentura přepsala auto na Gotta. Ten s ním jezdil něco málo přes rok. 

FOTO: Karel Gott se nechal vyfotit ve své pracovně! Podívejte se

Více o Karlu Gottovi čtěte zde!

Celebrity - další články

Doporučujeme