Na maminku nikdy nezapomene. Ivanka Trump poslala do nebe smutný vzkaz

22. února 2023·Celebrity·Redakce

Ivanka Trump (Zdroj: Profimedia)

Je to už více než půl roku, co zemřela česká podnikatelka Ivana Trump (†73). Její dcera Ivanka sice žije v Americe, ale na svou maminku a české kořeny nezapomíná. Ivaně, která by 20. února oslavila 74. narozeniny, poslala do nebe vzkaz, který napsala na instagram.

Ivana Trump zemřela loni 14. července ve svém domě po pádu ze schodů. Její tělo bylo nalezeno na Manhattanu a podle soudního lékaře zemřela na poranění trupu, které bylo způsobeno nárazem. Nyní se v New Yorku řeší dědické řízení, protože po bývalé manželce amerického prezidenta zůstal majetek v hodnotě 755 milionů korun.

Nad případným dědictvím ale teď rozhodně nepřemýšlí její dcera Ivanka Trump. Ivanka v den narozenin její maminky sdílela sérii několika nejen společných fotografií, ale i samotné Ivany. „Dnes by měla moje máma 74. narozeniny. Byla to ta nejvtipnější, nejchytřejší a nejúžasnější žena, kterou jsem znala. Každou minutu svého života prožila naplno. Chybí mi ta radost, kterou vnesla do našich životů a do životů tolika lidí. Všechno nejlepší k narozeninám, mami. Miluju tě a chybíš mi každý den,” napsala v angličtině.

View this post on Instagram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Na fotkách je poznat, že spolu holky měly hodně společného. Třeba lyžování, kterému se Ivana v minulosti věnovala na profesionální úrovni. Na fotkách je vidět, že by česká rodačka pro své děti udělala všechno na světě. Ivanka to moc dobře ví a na svou maminku nezapomíná. Však také na podzim za ni převzala vyznamenání od prezidenta republiky. Ztrátu blízké osoby jí to ale samozřejmě nenahradí.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme