Nádherný, magický a hodně světla. Veronika Arichteva ukázala fanouškům svůj vysněný dům

11. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Arichteva s rodinou. (Foto: se souhlasem Veronika Arichteva)

Veronika Arichteva s manželem Biserem koupili nádhernou nemovitost z 19. století. Veronika se netajila tím, že by dům nejraději srovnali se zemí. Nakonec se ale pustili do náročné rekonstrukce a pravidelně o tom informují na svém instagramu.

Herečka Veronika Arichteva ukázala na svém instagramu první vlaštovku z jejich nového hnízdečka. “Já snad ani nedospím těch pár let, jak se sem těším,” okomentovala snímky herečka. Největší ohlasy vzbudily hlavně dobové dveře. Kdyby se jich Veronika chtěla zbavit, uchazečů o ně by bylo jistě dost.

Velkou pozornost vzbudily hlavně kované kliky, které jsou opravdu dokonalé. Krásné jsou i původní podlahy, které ale budou muset pryč. Pod prkna nejde dát podlahové topení a bez něj by bylo v domě dost chladno. Nebo by museli obyvatelé chodit v papučích, což se nikomu z nich nechce.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Fanoušci jsou z nového obydlí nadšení. “Váš dům je neskutečně magický. Jedním slovem nádhera i bez vybavení,” říká většina. „Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budeme snažit uchovat. Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku, jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodu na zápraží,” svěřila se Veronika krátce poté, co s manželem dům koupili.

I když ona i Biser vydělávají hodně, stejně bude trvat ještě nějakou dobu než bude jejich vysněný dům k nastěhování. Ale teď mají kde bydlet, takže je čas netlačí a postupně alespoň mohou přemýšlet, jak bude výsledek vypadat.


Celebrity - další články

Doporučujeme