Najdou si k sobě někdy cestu? Manželka Brooklyna Beckhama utekla se slzami v očích z vlastní svatby

14. září 2022·Celebrity·Redakce

Victoria Beckham Nicole moc nemusí. (Zdroj: Profimedia)

Spory u Beckhamů sleduje poslední týdny celý svět. Pro novomanžele Brooklyna a Nicole Peltz Beckhamovi to není úplně nejlepší start do nové životní etapy. Mladá herečka prý dokonce utekla z vlastní svatby. Co se stalo? Informaci přinesl deník Daily Mail.

Na první pohled pohádková a luxusní svatba Nicole Peltz a Brooklyna Beckhama. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, což se nyní potvrzuje právě v souvislosti s tímto párem. Prvním překvapením byly svatební šaty nevěsty. Nicole odmítla šaty z dílny své budoucí tchýně Victorie Beckham.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Nevěsta si pro sebe nechala ušít róbu na míru od značky Valentino, navrhl je pro ni samotný ředitel Pierpaolo Piccioli. Tím si herečka u Victorie asi moc nešplhla, netušila ale, co všechno ji ještě čeká. Nejdřív ji rozhodil zpěvák Marc Anthony, který měl na hostině proslov. Jenže místo toho, aby mluvil o novomanželích, celý proslov zasvětil právě Victorii.

Pohár trpělivosti Nicole přetekl ve chvíli, když Anthony začal zpívat při tanci matky a syna píseň, na kterou měla ale Nicole tančit se svým novomanželem. Dívka podle Daily Mail následně utekla z oslavy. A spory zřejmě gradují. Není to tak dávno, kdy byli Nicole a Brooklyn viděni, jak společně jdou do restaurace. Po chvilce ale nejstarší syn Beckhamů vyšel z podniku sám, sedl si na obrubník a koukal do mobilu.

Je tak otázka, jak to s krásným párem bude dál. O peníze se ale herečka bát nemusí. Její otec je jedním z nejbohatších mužů Ameriky a ji navíc v případě rozvodu chrání i předmanželská smlouva.


Celebrity - další články

Doporučujeme