Naposledy mezi lidmi. Christina Applegate už nemůže chodit bez pomoci, končí i s prací

1. března 2023·Celebrity·Redakce

Christina Applegate (Zdroj: Profimedia)

Herečka Christina Applegate už několik let bojuje s vážnou nemocí roztroušenou sklerózou. I když si s ní osud krutě hraje, herečka se nevzdává. Sama ale ví, že nemoc už jí nedovoluje pracovat a chodit mezi lidmi. Informaci uvedl web TMZ.

Už několik let trpí představitelka Kelly ze sitcomu Ženatý se závazky Christina Applegate roztroušenou sklerózou. I přesto o víkendu dorazila do Los Angeles na předávání cen Screen Actors Guild Awards, kde byla nominovaná na ocenění ze jednu ze svých rolí. I když cenu nezískala, stala se hlavní hvězdou večera. Nejen kvůli odvaze vyjít mezi lidi, ale i za svůj velmi odvážný a upřímný proslov.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

O nemoci poprvé herečka promluvila v srpnu roku 2021. Na nemoc, která postihuje centrální nervový systém, zatím neexistuje žádný lék. Sama Christina přiznává, že její stav je den ode dne horší a sama neví, který bude její poslední. I přesto se zákeřným onemocnění statečně bojuje. Ven už ale nevyjde bez hole, která byla její součástí i tentokrát. Na černé holi bylo napsáno “FU MS”, což znamená velice slušně řečeno “běž někam, roztroušená sklerózo“.

Kromě ní dorazila i s dcerou Sadie LeNoble, která jí je velkou oporou, i když i pro ni samotnou musí být současná situace velmi složitá a těžká. Herečka sice nominaci za roli v seriálu Smrt nás spojí nezískala, ale zato si získala srdce všech přítomných v sále. Pravděpodobně to bylo moje poslední předávání cen. Momentálně si už neumím představit, že bych vstávala v pět v ráno a trávila 14 hodin na place. Dělám spoustu dabingů, abych si vydělala nějaké peníze a zajistila, že moje dcera bude mít domov a co jíst,” přiznala Christina velmi otevřeně.

Její dvanáctiletá dcera je pro Applegate nejdůležitější osobou v životě. „Je mnohem víc, než tuší. Je tak krásná, laskavá, talentovaná a milující a já jsem šťastná, že se každý den probudím a odvedu tě do školy. Je moje všechno. Děkuji jí, že při mně stojí i přes to všechno,” svěřila se během odhalení její hvězdy na chodníku slávy.


Celebrity - další články

Doporučujeme