Návody, jak spolehlivě uspat dítě, si můžu momentálně strčit za klobouk, postěžovala si Hejdová

21. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátorka Zorka Hejdová se synem Nikolasem Hejdou. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Každou nastávající maminku straší před porodem ty zkušenější, ať si spánek užívá, protože potom se už nevyspí. Své o tom ví také moderátorka Zorka Hejdová, které se na začátku dubna narodil syn Nikolas. O svou zkušenost se nedávno podělila s fanoušky na Instagramu.

Máme za sebou s Míra Hejda další téměř probdělou noc,” napsala na začátek příspěvku novopečená maminka Zorka Hejdová. Malý Nikolas na všech fotografiích vypadá jako nejhodnější miminko, ale podle moderátorky má občas také krušné chvíle. Člověk přes únavu nevidí, už ho přepadají pocity zoufalství,” postěžovala si.

Také dodala, že návody typu: Jak spolehlivě uspat dítě, rozhodně nefungují. “Ale pak někdy k ránu, přijde ten okamžik a on usne! Usne v naší posteli, jen tak, protože se mu prostě chce,” uvedla na Instagram.A já se na něj podívám, jak je neuvěřitelně roztomilý a přes všechnu únavu se zase usměju a řeknu si, že je to největší štěstí,” dodala na závěr.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

S moderátorkou hodně maminek souhlasilo. “Chce cítit nablízku maminku. Užívejte si to a rady, že miminko má být ve své postýlce vůbec neřešte,” napsala jedna z uživatelek do komentářů. “Taky máme za sebou probdělou noc. Ale pak k ránu konečně usne a já se nemůžu nabažit toho sladkého pohledu. Jsou to naše lásky,” dodala další.

Celebrity - další články

Doporučujeme