Návrat ke staronové lásce. Kordula Stropnická zase randí s Damiánem

21. března 2024·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Damián (Zdroj: Profimedia)

Tak tohle asi moc lidí nečekalo. Kordula Stropnická a Damián se v listopadu dramaticky rozešli, ale vypadá to, že jejich odloučení nebylo definitivní. Nyní je totiž Blesk.cz načapal, jak se vodí za ruce a jako dvě hrdličky se líbají.

Fotografové Blesku načapali Kordulu a Damiána během romantického víkendu na středočeském statku Na Kmíně, kde sobotu i část neděle trávilo více dětí Žilkové. Dorazila třeba Agáta Hanychová a Mirek Dopita s dětmi či Vincent Navrátil s přítelkyní. Na oficiálních fotkách sice Damián není, ale fotografové je zachytili, jak si se s Kordulou vodí za ruce, líbají se a hrají s Kryšpínem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený kordy (@kordulastropnicka)

Na víkendu sice byla Kordula a její sourozenci, ale chyběla tam jejich matka, herečka Veronika Žilková. A ta se k celé události i nyní vyjádřila. Jsou to oba plnoletí studenti, takže mi to nepřísluší komentovat,“ svěřila se nejprve. Vypadalo to, že situaci nechtěla moc komentovat, nakonec se ale rozmluvila o trochu víc. Jsem ráda, že se k sobě vrátili. Jsou spolu od šestnácti let, s jednou malou přestávkou, která se prostě někdy stane. Taková přestávka může být i dobrá věc, protože ti dva si uvědomí věci, které do té doby brali automaticky, a pak si uvědomí, že jim chybí a víc si jich váží,“ konstatovala.

Svěřila se také s tím, že v rodině Damián všem chyběl. Máme ho rádi všichni – od nejmladší Rózy přes Kryšpína až po mě, která jsem aktuálně nejstarší,“ smála se herečka. Pro Kordulu je Damián v tuhle chvíli zřejmě tou nejbližší mužskou oporou, samozřejmě když nepočítáme jejího bratra Vincenta. S otcem Martinem Stropnickým se totiž podle všeho nevídá.

I tak jejich loňský rozchod nebyl nic příjemného. Kordula situaci nejprve nechtěla komentovat, pak přiznala, že to pro ní byla velká lekce, kterou už má za sebou. Víc k tomu promluvil Damián, který navíc tvrdil, že to byl on, co se s mladou dívkou rozešel. Bohužel jsme měli moc odlišné názory. Kamarády zůstat nechtěla. Každopádně se cítím skvěle, totální svoboda,“ komentoval. Jak to ale vypadá, o pár měsíců později je všechno úplně jinak.

Celebrity - další články

Doporučujeme