Veronika Žilková rozhodla. Kordula herečkou nebude

14. března 2024·Celebrity·Redakce

Veronika Žilková a Kordula Stropnická (Zdroj: Profimedia)

Veronika Žilková je jako herečka obsazovaná a žádaná. I tak se ale rozhodla, že její osmnáctiletá dcera Kordula Stropnická v jejích stopách nepůjde. A vypadá to, že to není Korduly sen či přání.

Často to bývá tak, že děti slavných herc a hereček jdou ve stopách svých rodičů a věnují se právě herectví. V případě Korduly Stropnické to ale nehrozí, rozhodně není jejím snem stát před kamerou jako její matka Veronika Žilková nebo bratr Vincent Navrátil.

A za to je ráda právě její máma. “Kordulka se na herectví nevrhne, určitě ne. Rozhodně mě to nemrzí. Herectví není bůhvíjaké povolání,” svěřila se herečka webu eXtra.cz. Pro svou dceru chce jen to nejlepší a nechce, aby se trápila nedostatkem rolí či financí. Sama totiž ví, že toto povolání není vůbec jednoduché.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovazilkova)

Ona sama na začátky své televizní kariéry vzpomíná s lehkou dávkou sentimentu, ale i lásky. Byla totiž součástí nejen seriálu Ulice, ale i pořadu Tele Tele. “V Tele Tele jsem bohužel musela skončit, protože mi tehdy umřel chlapeček. Bohužel to byla osobní tragédie a já už nemohla dál pokračovat,” zavzpomínala smutně.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme