Nedémonizuj Brada, jinak děti budou vyrůstat osaměle jako ty! varuje Angelinu její někdejší chůva

19. října 2016·Celebrity·Redakce

K rozchodu hollywoodského páru Angelina Jolie a Brad Pitt se vyjádřila někdejší chůva slavné herečky Krisann Morelová. Ta zná Angelinu od dětství a nelíbí se jí, jak používá její potomky jako zbraň proti Pittovi.

Přesně tak se totiž prý chovala matka Angeliny při rozchodu s hercem Jonem Voightem. A Morelová tehdy byla bezprostředně u toho. Marcheline Bertrandová a Jon Voight se rozvedli v roce 1977 jen dva roky po narození Angeliny. Voight tehdy odešel od rodiny kvůli mladé studentce a matka Angeliny to nesla velmi špatně a přenášela to i na dceru, která jí nevěrného manžela připomínala. 

“Zlomilo jí to srdce a v celém domě byla hodně napjatá atmosféra. Zatímco ona bydlela obklopena nádherně vybaveným starožitným nábytkem, Angelina měla pokojík s bílými stěnami a kobercem. Netrávily spolu tehdy moc času. Říkala mi, jak moc ji Angelina připomíná Jona a že to těžko snáší. Neustále před dětmi vykreslovala Jona jako zlého člověka,” vzpomínala pro britský list Daily Mail dnes 63letá Morelová.

PSALI JSME: Hollywoodská pohádka končí: Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádějí!

Nepoužívej děti jako zbraně!

Ta se starala o Angelinu a jejího bratra Jamese během jejich dětství a nyní slavné herečce vzkazuje: “Prosím, neodstřihni Brada od životů dětí. Nepoužívej děti při rozvodu jako zbraně. A nedémonizuj svého manžela. Protože přesně tohle samé dělala tvoje matka, když se rozcházela s tvým otcem. A výsledkem bylo, že jsi měla osamocené a traumatické dětství. Proč chceš, aby to samé prožily i tvoje děti?” dodala.

Připomeňte si Angelinu a Brada ve filmu Pan a Paní Smithovi:

Jolie s Pittem vychovávala šest dětí, ale nyní svého stále ještě manžela obviňuje z pití alkoholu, kouření trávy, i z toho, že dětem ubližoval. Herce dokonce vyšetřovala FBI kvůli obvinění, že údajně atakoval 15letého syna Maddoxe během cesty letadlem. “Já Brada Pitta neznám ale vypadá jako slušný člověk. A pochází z fungující rodiny. Angelina bohužel koncept normální rodiny nezná,” uzavřela Morelová.

FOTO: Shutterstock / Reprofoto Daily Mail

Celebrity - další články

Doporučujeme