Nejen kniha, ale i tajná svatba. Kuchařka Kamu se vdala v Las Vegas

5. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kamu. (Foto: ČTK)

Kamila Rundusová alias kuchařka Kamu vydala novou kuchařku Jak si uvařit vesMÍR. V ní najdou fanoušci spoustu informací, ale samotnou knihu zastínilo úplně něco jiného. Kuchařka se totiž vdala. Jak, prozradila na svém instagramu.

Kamila Rundusová nedávno vydala dlouho očekávatelnou novou knihu Jak si uvařit vesMÍR. Fanoušci tak konečně mohli nahlédnout do knihy, kterou Kamu dlouhou dobu připravovala. Dílo nemohla šéfkuchařka skoro ani dopsat, kolik měla nápadů. Vedle sbírky receptů je to také ale její intimní zpověď, ve které rozebírá řadu svých významných životních událostí.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Jednou z nich je i překvapivá a utajená svatba s jejím přítelem Robim Chadem, který jí s knihou pomáhá a také jí často obhajuje na sociálních sítích. Nikoho asi nepřekvapí, že nešlo o úplně klasickou veselku. Pár si zaletěl do Las Vegas a brali se v civilním oblečení. Asi také neměli svíčkovou, která je v tuzemsku na svatbách velmi populární.

Kamu se s informací, že už je vdanou paní pochlubila na instagramu. Na něj sdílela fotku, na které má na levé ruce prsten, který vypadal jako snubní. Není sice úplně tradiční, ale to bychom asi také nečekali. “2.2.2022 22:22. Život je dobrý,” napsala k usměvavé fotce kuchařka

Celebrity - další články

Doporučujeme