Nejprve tajila těhotenství, teď i porod. Herečka Petra Hřebíčková se stala maminkou, napotřetí se dočkala dcery

25. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herečka Petra Hřebíčková (Zdroj: ČTK)

Herečka Petra Hřebíčková je královna utajování. Třetí těhotenství tajila až do šestého měsíce, kdy byla hostem v talk show Honzy Dědka. Nyní se jí podařilo utajit i porod. Mamince dvou synů, Matouše a Šimona, se nyní narodila holčička.

 Loňský rok byl pro krásnou herečku pracovně velmi slabý, proto se rozhodla, že jej plně zasvětí rodině. Stejně jako mnoho jejích kolegyň, i ona přišla do jiného stavu. Třetí těhotenství tajila až do šestého měsíce, a kdyby nebyla hostem talk show Honzy Dědka, tak těžko říct, kdy by to vůbec prozradila. „Nejdřív šlo bříško a pak ona,“ smál se moderátor.

Blonďatá herečka své bříško následně předvedla na premiéře filmu Matky, kde si zahrála jednu z hlavních rolí. Premiéra byla vlastně první velkou akcí od loňského podzimu, kdy se zavřela kina. I přes pokročilé těhotenství zářila Petra v černých šatech na jedno rameno. Opět byla okouzlující a na všechny se jen usmívala.

Stejně jako těhotenství, ututlala herečka i porod. Ten praskl až na karlovarském filmovém festivalu, kde měla být součástí delegace filmu Petra Kolečka Zbožňovaný. Narození miminka ale dostalo samozřejmě přednost. Petra se stala maminkou holčičky, třetí dítě přivedla na svět na přelomu července a srpna. Otcem miminka je herec Matěj Dadák a dvojice se zatím nevzala. Teď jsou ale spokojenou pětičlennou rodinkou.

Celebrity - další články

Doporučujeme