Nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě 2 končí po 15 letech

23. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Nekonečný a hlavně oblíbený seriál televize Nova, Ordinace v růžové zahradě 2 končí. Následující řada bude podle informací, které televize zveřejnila poslední. Seriál se na obrazovkách drží již 15 let a v roce 2021 definitivně skončí. Informaci zveřejnili také tvůrci na Instagramu.

Od padnutí první klapky, která padla před mnoha lety, začali letos tvůrci seriálu pracovat na velkém vyvrcholení. “Je to pro nás emotivní záležitost, většina z nás se seriálem zestárla, těžko hledat nějaká srovnání. Pokud si nějaký pořad udrží své místo v hlavním vysílacím čase po více než 15 let a navíc se vysílá po dvou epizodách v týdnu, je to zkrátka fenomén, který jen tak nezmizí,” uvedla pro TN.cz ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová.

View this post on Instagram

A post shared by Ordinace v růžové zahradě 2 (@ordinace2serial)

V Ordinaci si zahrálo mnoho špičkových herců a pro některé to byl dokonce debut jejich kariéry. Pro všechny zúčastněné je to ale kus jejich života. Mezi tyto hvězdy můžeme zařadit hlavně herce Petra Rychlého, který jako jeden z mála je součástí seriálu od jeho počátku. “Samozřejmě mi to dalo velice milou popularitu. Když jste bavič, tak máte divácké pole rozdělené na dvě poloviny někdo vás má rád, někdo ne. Ale jakmile hrajete pana doktora, tak to jste všude oblíbený,” uvedl Rychlý ve videu.

Další sezóna bude podle TN.cz nabitá. “Ještě neříkáme poslední slovo a máme nachystanou nabitou sezónu, která v roce 2021 přinese nespočet dramatických situací, napětí, láskyplné momenty a okamžiky plné emocí v dávce, kterou ještě diváci nezažili. Těšíme se na to a chceme si to spolu s diváky opravdu užít,” dodala Hasmanová.

Ordinace od svého počátku odvysílala celkem 730 000 minut. Mezi lidmi se našli její fanoušci i odpůrci, přesto zasáhla 8 900 00 Čechů.

Celebrity - další články

Doporučujeme