Nela Boudová ukázala přítele: Pořád by mě olizoval, zamilovaně si rýpla

1. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Nela Boudová s přítelem jsou jako hrdličky. Foto: Instagram / nboudova

Herečka Nela Boudová (53) je sice zadaná už nějaký čas, svého milého ale dosud držela poněkud stranou veřejnosti. Nyní udělala výjimku a na sociálních sítích se pochlubila fotkou, na které dvojice působí skoro jako dva puberťáci. "Chtěl by mě furt olizovat," rýpla si do partnera zamilovaná herečka. 

Pro mnohé je současná doba skutečně velmi náročná. Herečka Nela Boudová si ale díky lásce sympatického vousáče navzdory pandemii užívá chvíle štěstí. “Někdy, někde je život ještě v pořádku… i když je trapnej a chtěl by mě furt olizovat,”napsala v sobotu na svůj instagram a připojila zamilované foto páru na horách.

View this post on Instagram

A post shared by Nela Boudova (@nboudova)

Ačkoli dvojice působí, jako by sotva začala randit, pár tvoří již nějaký čas. Už když herečka v dubnu 2020 zveřejnila své legendární foto s rouškou na intimních partiích, nechyběl u toho ani její přítel.

“Říkal: to není možné, ty jsi blázen, fakt střelená! Byla to vlastně trošku prověrka našeho vztahu. Nakonec jsem usoudila: jó, tenhle člověk je skvělej, protože má smysl pro humor a nesoudí,” prozradila Boudová Blesku pro ženy.

V posledních letech byla Boudová spojována i s dalšími muži. Po rozchodu s otcem jejích synů Andreje a Dalibora, scénáristou Janem Lekešem (53), se v roce 2017 provdala za svého dlouholetého kamaráda Alexandra.

“Děkuji životu za skvělého muže, synům za dání souhlasu. Děkuji Radce za bezvadnou organizaci. Ljubě Krbové a Ondřejovi mimo jiné i za krásné fotky a všem přátelům za to, že nám vytvořili mimořádný den. Poprvé jsem se vdala. Stihla jsem to těsně před padesátkou,” napsala tehdy na sociální sítě. Manželství sice vydrželo pouhé dva roky, jak je ale vidět, herečka samotou rozhodně netrpí.

Celebrity - další články

Doporučujeme