Nemá se za co stydět. Nádherná hvězda Ulice Aneta Krejčíková se ukázala v rudém prádle

4. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Aneta Krejčíková (Zdroj: ČSFD. Se svolením FTV Prima)

Herečka Aneta Krejčíková se do paměti diváků zapsala díky seriálu Ulice. Nyní je ale mámou na plný úvazek a věnuje se svým dětem. Nyní se na sociálních sítích ukázala v rudém prádle, ve kterém vypadá naprosto perfektně.

Půvabná představitelka Gábiny ze seriálu Ulice Aneta Krejčíková se na sociálních sítí ukázala v rudém spodním prádle. Herečka září vedle svého partnera Ondřeje Rančáka, se kterým má syna Bena a holčičku Antonii. V současné době je tak mámou na plný úvazek, obě děti měla krátce po sobě. I přesto, že je naplno vytížená máma, ukazuje, že může vypadat sexy a může mít perfektní postavu.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

K výchově přistupuje moderně a nebojí se mluvit o náročných a často tabuizovaných tématech. Před pár dny se rozhodla, že na sociálních sítích promluvila o menstruaci. Při té příležitosti se nafotila v rudém prádle. Po dvou dětech vypadá naprosto fenomenálně.

Menstruace už není takové tabu jako dřív. Je to dar! Každý měsíc, únava, podrážděnost, dříve i bolest. Ale my se čistíme, holčičky. Všechno dává smysl, ptž tělo jede sakra bomby. To MY jsme zapomněli brát náš životní čas v potaz, protože práce, protože peníze, protože nemůžu si dovolit odpočívat!!!,” rozepsala se herečka. Dodala, že dříve jí bývalo velmi špatně, ale když začala menstruaci brát jako posvátný dar, velmi ji to pomohlo se bolesti zbavit.


Celebrity - další články

Doporučujeme