Nemám ráda politiky kteří moc mluví, říká Písařovicová

25. září 2014·Celebrity·Redakce

Krásná a vysoká Daniela zavítá už zítra k Těžkýmu Pokondru na Frekvenci 1. Nenechte si jí ujít. Tady je malá ochutnávka.

Co je nového v práci?
Zaplaťpánbůh nic. My jsme změnili studio, ale to už je asi půl roku zpátky, ale jinak, si myslím, že tak nějak jedeme ty osvědčené metody a osvědčenou práci – to, co nám jde.

A jaké jsi měla prázdniny?
Přijde mi, že strašně krátké, že to hrozně rychle uběhlo. Přišlo mi, že v červenci, kdy bylo fakt krásně v České republice, tak jsem chodila pořád do práce, protože jsem sloužila ještě za některé kolegy, kteří byli zrovna na dovolené. Pak jsem si zajela na týden k moři a když jsem se vrátila, tak mi přijde, že už byla jenom zima. Ale tím nechci říct, že by to snížilo kvalitu, bylo to fajn.

Jsi spíš plážový typ nebo máš ráda akci, že musí být nabitý program, cestování atd.?
Já se trošku obávám, že se to s věkem začíná měnit, protože po týdnu, co jsem byla na Lefkadě v Řecku, a přišlo mi, že ten týden na pláži byl tak akorát. Ale my jsme měli půjčené na dva dny a auto a projeli jsme si ty nádherné pláže, protože tam je to opravdu moc hezké. Dokonce jsme vyrazili i k nějakým vodopádům, které tedy vůbec nevypadaly jako vodopády, ale měli jsme aktivní výlet, ale tak jsem si říkala, že ten týden možná fakt stačí a jestli se to u mně nezačíná převracet, že spíš chci taky něco vidět, než se jenom válet.

 

Celý rozhovor si poslechněte už zítra v pátečním vysílání na Frekvenci 1 už ráno v 9:00!

Celebrity - další články

Doporučujeme